Vinterjacka inköpt för vintern

Jag vet att sommaren knappt har börjat, i alla fall inte här i Stockholm. Vi hade den första riktigt varma helgen nu i början av Juli och det är kanske inte vad de flesta hade förväntat sig. Sommaren har varit dålig, det kan nog de flesta hålla med om. Just därför är jag extra glad att jag ännu inte tagit någon semester. Den börjar inte fören om två veckor. Vi får hoppas att det blir bättre väder tills dess.

Jag har faktiskt precis gjort nåt som man kanske inte gör så ofta i Juli. Jag har nämligen köpt vinterjackor på Sportamore. Inte bara 1 utan 2. Det var rea så jag tänkte att det var lika bra att passa på nu eftersom det är så svårt att hitta bra jackor. Det kändes lite deprimerande, men i och med att det faktiskt regnade här medan jag beställde så kändes det lite bättre i alla fall. Nu ser jag faktiskt fram emot vinterns skidsemester i Alperna.