Nu ska collaget på plats!

Jag och mitt minne.. Satt och skulle skriva ut några jäkligt snygga bilder som jag hade tagit på vandringen vi gjorde i Norska fjällen i somras. Hade tänkt att skapa ett häftigt collage som ska sitta på väggen ovanför sängen i sovrummet. Ett problem bara.. Mina bläckpatroner är slut och jag kommer inte (hur mycket jag än tänker) på vad sajten som jag brukar köpa dem på heter.. Har ju sett TV reklamen hur mycket som helst men det är totalstopp i hjärnan.

En polare tipsade dock om Tonerlagret som tydligen ska vara billigast på svenska marknaden när det gäller bläck och toner så får väl testa där i stället. De är säkert minst lika bra, men det stör mig lite att jag inte kommer på vad företaget hette.

Jaja, huvudsaken är att jag får mina bläckpatroner snabbt så jag får det där efterlängtade collaget på plats. Sambon klagar ju alltid på att jag inte är så bra att få saker gjorda och då känns det ju lite pinsamt eftersom jag lovat få detta på plats den här veckan.

Tonerlagret har snabba leveranstider, beställer jag innan kl.17 eller nåt sånt så jag har lite tid på mig att hitta rätt patroner och så.