Låt inte snuset göra dig fattig

Jag kommer så väl ihåg alla sena kvällar i tonåren när jag mina vänner stod utanför Pressbyrån och tjuvrökte. Vi trodde vi vara ballast i Sverige när vi stod där och puffade på ciggen. Idag är jag äldre och har insett hur dåligt cigaretter är för mina lungor och jag har istället bytt till snus. Jag blev erbjuden snus första gången av en kompis som ville byta bort ciggen på grund av att hans kondition var så dålig. Min kondition var ju inte heller den bästa så jag tyckte det lät som en bra idé. Första snusen måste jag erkänna inte var så god, och jag blev snusfull, men ju mer jag snusade desto mer började jag faktiskt gilla det. Snus är ju något som kostar en slant i månaden även om det är billigare än cigaretter. Det behöver dock inte vara så dyrt och billigt snus finns hos https://www.cigge.se/s/snus och det är riktigt kalas för oss snusare!