Jag slår till!

Nu har jag bestämt mig att göra slag i saken och låta en elmoppe ta mig fram i fortsättningen. Att jag är så säker på mitt val beror på den jättesöta scootermodell jag hittade begagnad på nätet. Precis en sådan som damerna på kontinenten kör runt med i städerna, med solglasögon, scarf runt håret och en liten snygg handväska placerad i korgen framför dem. Jag vill slå till direkt, och hittade här en jättebra hjälp till finansieringen. Jag kommer inte att ha svårt att betala tillbaka det lånet eftersom jag kommer att spara in både på drivmedel för en bil. Jag kan till och med spara in på de taxiresor jag tidigare har måst göra ibland eftersom jag inte gärna parkerat bilen där det kostar flera tior varje timme. Min fina scooter kan jag nämligen ta med in på innergården både hemma och på jobbet.

Scooter på en innergård