I valet och kvalet

Tänk att det ska vara så svårt att bestämma sig ibland. Om jag hade ett outtömligt bankkonto skulle jag inte ens behöva välja. Jag behöver köpa en del nya möbler och det viktigaste är ett skrivbord men jag vill även ha en ny soffa. Jag har redan kikat på en rosa dröm med generöst sittdjup. En resa lockar mig också otroligt mycket. Två av mina väninnor ska luffa runt på grekiska öar i sommar och de tjatar och vill ha mig med. Åh, vilken dröm att sitta på en taverna vid det turkosblå havet, känna vinden smeka den solvarma huden och sippa på ett glas vitt vin. Vad ska jag välja? Ifall att jag struntar i soffan och väljer att bara köpa det välbehövliga skrivbordet kanske jag ändå kan åka iväg på drömresan. Den gamla soffan fungerar utmärkt ett tag till.

Dukat bord vid havet
Kvinna med laptop på dyna