Det där med arbete och ekonomi

Tack vare min arbetsgivare har jag möjlighet att arbeta på distans och det gör att jag jag till exempel kan finnas tillgänglig för samtal via telefon, mail eller arbeta hemifrån på tider som passar mig. Jag har dock länge funderat över att gå vidare i min yrkesroll och kanske börja arbeta som socionomkonsult. Det finns gott om arbetstillfällen och den högre inkomsten skulle verkligen behövas nu när jag äger en lägenhet som kan behöva lite renovering. Jag är dessutom fortfarande sugen på den där elmopeden, men just nu är ekonomin inte tillräcklig. En mindre flexibel arbetstid kan visserligen innebära lite mer pyssel för att få vardagen att gå ihop, och om jag inte kan arbeta hemifrån är bil, eller i alla fall moped ett måste. Men en bättre ekonomi kan det trots allt vara värt. Jag måste nog fundera lite mer över detta.